Araslöv Golf & Resort

Färlöv

Allmänt:
Att detaljerna gör helheten stämmer väl in när vi formar konferenspaket på Araslöv. Vi välkomnar dig som söker en anläggning för den lilla och den stora konferensen, för dig som söker plats för det korta mötet eller flerdagarskonferensen.
2018 invigde vi vårt Konferenshotell och Konferenscenter. Nya funktionskloka lokaler med den rätta tekniken. Med den nära anslutningen till vår fina restaurang kan vi erbjuda dig en helhet som bäddar för riktiga bra konferenser. Vi erbjuder fem olika konferenslokaler som rymmer upp till 80 personer i direkt anslutning till restaurangen. Vid större sällskap kan även vår Festlokal användas till konferenslokal. Den rymmer upp till 150 sittande i skolsittning.
All standardutrustning finns på plats, 65 tums led tv, whiteboard & blädderblock. Vi förser alla deltagare med skrivblock, pennor, frukt och bordsvatten.

Boende:
Vårt nybyggda Konferenshotell invigdes 2018 och ligger bara ett stenkast från restaurangen. Alla rum är dubbelrum med dusch och wc på rummet, rummen är inredda i modern stil med tv och wifi.
Kylskåp, hårfön och te/kaffe bryggare finns tillhanda för er bekvämlighet.
Alla rum har egen uteplats och är i markplan. Din bil parkerar du direkt utanför ditt hotellrum.
Vid Konferens & Golfhotellet finner ni utomhus Spa bad, bastu, utomhusgym och puttinggreen direkt utanför dörren. Här har även alla rummen aircondition.
Totalt har vi 48 dubbelrum till förfogande.
 
Maten:
Maten har en central roll på Araslöv och är en upplevelse för både öga och mun. I vackra miljöer kan du, från morgon till kväll, koppla av och njuta av olika menyer. I vår restaurang väntar vår underbara frukostbuffé med ett brett utbud och det är även här vi serverar vår välkända 3-rätters ”fine dining” meny som garanterat uppfyller era högt ställda förväntningar. Till menyn rekommenderas ett vinpaket som är noga utvalt och rekommenderat av vår sommelier.

Aktiviteter:
Som krydda på din konferens har vi ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser att erbjuda. Spela golf på våra 36 hål eller få en kul tränarledd introduktion i spelet golf. Kör gokart på Åsum Ring eller kanske spela frisbeegolf? Vi erbjuder också matlagningskurser med våra professionella kockar och smakupplevelser i form av vinprovning eller ölprovning.

Se vår film här

Varmt välkomna önskar vi på Araslöv

Boka på:
044-716XX
Max antal konferens: 150 pers
Wifi: Ja

Araslöv Golf & Resort
Starvägen 1
291 75 Färlöv

E-post: info@araslovgolf.se

Telefonnummer:
044-716XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Golfpaket