Ringenäs Golfklubb Hotell & Konferens

Halmstad

Boka er nästa konferens på Hotell Ringenäs i Halmstad
Vi erbjuder er en modern konferensanläggning med en panorama utsikt över havet, trivsamma hotellrum med balkong, fri parkering i direkt anslutning till hotellet, god mat och aktiviteter i en stimulerande miljö.

Konferensanläggning med unikt läge på västkusten
Ringenäs ligger vackert beläget med havet och fantastisk natur alldeles intill. Konferensanläggningens är perfekt lokaliserat om ni vill samla medarbetare från hela Sverige. Vi har ett bekvämt avstånd för konferensdeltagare från Skåne, Småland, Halland och Västra Götaland. Och 5 km från vår anläggning ligger Halmstads flygplats som gör det lätt för deltagare från Stockholm eller Luleå att ta sig hit.

Konferensaktiviteter
Kickoff- och konferensaktiviteter på Ringenäs med golfen, havet och naturen runt om ger alla möjligheter att uppleva mer av livets goda. Vi erbjuder aktiviteter som är allt från teambuildningsövningar och golf till utvecklande övningar för smaksinnet i form av vinprovning och matlagningskurser.

Boka på:
035 -16 15 XX
Handikappanpassat: Ja
Max antal konferens: 50 pers
Wifi: Ja

Ringenäs Golfklubb Hotell & Konferens
Strandlida 469
305 91 Halmstad

E-post: hotell@ringenasgk.se

Telefonnummer:
035 -16 15 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.