Best Western Plus John Bauer Hotel

Jönköping

För både små och stora sällskap
På boutiquehotellet Best Western Plus John Bauer Hotel finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Vi ligger mitt i centrala Jönköping vid Munksjön som är perfekt beläget mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Från och med år 2013 har vi utvecklat vår konferensavdelning med en ny stor fest och möteslokal, tre nya mötesrum och konferenscenter.

Det finns 8 möteslokaler i olika storlekar och de passar för både små och stora sällskap. Våra lokaler är fullt utrustade med dataprojektor, filmduk, whiteboard, blädderblock samt trådlöst internet. I två av våra större lokaler finns även högtalare.

Vi är öppna för alla förslag och vi vill gärna skräddarsy arrangemanget efter era önskemål. Om ni önskar kombinera er konferens med en aktivitet hjälper vi gärna er vid bokning.

Ofta får vi höra att vår styrka är att vi inte är någon stor konferensanläggning, det gör att vi verkligen har tid att ge våra konferensgäster det där lilla extra som krävs för en lyckad konferens.

Vid bokning via telefon uppge "Konferenspaket.nu"

Boka på:
036-3490XX
Max antal övernattande: 170 pers
Max antal restaurang: 80 pers
Handikappanpassat: Ja
Konferenslokaler: 8 st
Max antal konferens: 70 pers
Wifi: Ja

Best Western Plus John Bauer Hotel
Södra Strandgatan 15
553 20 Jönköping

E-post: hotellet@johnbauer.se

Telefonnummer:
036-3490XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.