Hestraviken Hotell och Restaurang

Hestra

Konferens och möten på Hestraviken i Småland
Smålands gemytligaste hotell i lyxig lantlig miljö vid Isaberg i Hestra nära Jönköping, Värnamo och Borås

Att komma till möte på Hestraviken känns både avslappnade och inspirerande. Här får man utan tvekan skaparkraft. Sinnen öppnas och trivsel infinner sig. Redan vid bokningen träffar man den vänliga personalen som ger professionell service och ser till att allt fungerar på bästa.

Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition. Fräscha säsongsanpassade råvaror från trakten och naturens eget skafferi. Restaurangen har premierats av restaurangguiderna "Sveriges Bästa Bord" och "White Guide" och frukosten är certifierad och godkänd av KRAV.

Hotellrummen och sviterna har vacker utsikt och ligger i olika timmervillor, i Herrgårdsvillan samt i fristående stugor runt om i trädgården. Alla har egen terass eller balkong och är fint inredda. Vid några hotellrum flyter Nissan så nära att man kan sitta och fiska på balkongen. I de lyxiga sviterna finns bl.a. också öppen spis och massagebad. Hotellet är miljöcertifierat av Svanen och uppfyller deras hårda miljö- och klimatkrav.

Mötesrummen är moderna och funktionellt utrustade med bekväma möbler, komfortkyla, trådlöst bredband m.m. Det finns 11 mötesrum med plats från 2-65 personer. Flera olika  aktiviteter anpassade efter årstiden erbjuds.

Hestraviken är medlemmar i Svenska Möten
Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Boka på:
0370-3368XX
Grupprum: 6 st
Konferenslokaler: 5 st
Max antal konferens: 65 pers
Wifi: Ja

Hestraviken Hotell och Restaurang
Vik
330 27 Hestra

E-post: info@hestraviken.se

Telefonnummer:
0370-3368XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.