Kullagårdens Wärdshus

Mölle

Kullagårdens Wärdshus

Välkommen till ett genuint och personligt hotell med 16 rum, 29 bäddar, mitt i Kullabergs naturreservat och på Mölle Golfklubbs golfbana.

Kullagårdens Wärdshus ligger enbart 3,5 mil från Ängelholms/ Helsingborgs flygplats, knappt 45 minuters resa med taxi och 3,5 mil från Helsingborgs Centralstation om ni kommer med tåg, ca 45 minuters resa med taxi.

Vi på Kullagårdens Wärdshus ger möjligheterna till lyckade möten av olika slag, både de större och mindre. Läs mer om våra konferensrum samt konferenspaket och slå oss gärna en signal så hjälper vi dig att skräddarsy konferensen för din grupps behov.
Vi samarbetar med Kullabergsguiderna som har en rad trevliga aktiviteter, allt från en vacker promenad runt Kullens Fyr med dess mystiska grottor till fartfylld båtfärd med RIB-båt runt densamma.
Vi tror på att stimulera olika sinnen, både mentala så som doft och smak. Vi arrangerar också både champagneprovning och vinprovning samt matlagning i grupp. Att laga mat tillsammans eller diskutera olika smaker och dofter är ett både roligt och lärorikt sätt att umgås.

Vi har tre konferenslokaler, vilka lämpar sig för mindre grupper upp till 30 personer. Kontakta oss så hjälper vi till att skräddarsy ett konferenspaket efter era behov eller gå in och läs mer på vår hemsida.

Enkelrum: 3 st
Dubbelrum: 13 st
Max antal övernattande: 29 pers
Konferenslokaler: 2 st
Max antal konferens: 30 pers
Wifi: Ja

Kullagårdens Wärdshus

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Kullagårdens Wärdshus
Italienska Vägen 211
263 77 Mölle

E-post: info@kullagardenswardshus.se

Telefonnummer:
042-34 74 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.