Sankt Jörgen Park

Göteborg


Unna er en unik konferens i Göteborg

Sankt Jörgen Park är en unik destination på flera sätt, inte minst för er som ska planera för en konferens. Vi är ett designhotell med spa, golfbana och flera fantastiska restauranger några få kilometer från Göteborg. Men tack vare vår Sport Club är vi även ett nav för hälsa och träning med allt från padel och skogshinderbana, yoga, gym och erfarna inspirerande coacher för din grupp. Allt paketerat i en vacker parkmiljö, bara tio minuter från centrala Göteborg. Här blir konferensen så mycket mer än ett sammanträde. Här möts ni på riktigt. I en miljö som inspirerar och med mängder av möjligheter att göra konferensen till en upplevelse – oavsett vad ni anser vara guldkant på er vistelse. Vinprovning, spa eller en svettig runda i hinderbanan och kylda bubblor i glaset vid Poolside?

Läs mer om våra konferenspaket här

 

Boka på:
031 - 348 40 XX
Konferenslokaler: 15 st
Max antal konferens: 200 pers
Wifi: Ja

Sankt Jörgen Park
Knipplekullen 8-10
417 49 Göteborg

E-post: privatbokning@sanktjorgenpark.se

Telefonnummer:
031 - 348 40 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.